Image

 

Schadeherstel 

 

 

Proffesioneel schadeherstel in Hillegom
Of het nu uw eigen schuld is of u er helemaal niks aan kon doen: een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Ook als u in uw auto rijdt. Heeft u tijdens het autorijden schade opgelopen aan uw auto, dan wilt u het liefst dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Kom in dit geval naar onze werkplaats en kies voor professioneel schadeherstel van uw auto. Wij doen er dan alles aan om de schade van uw auto zo snel mogelijk te repareren.

Schadeherstel en de afwikkeling
Bij Jonkheer & Bakker by Bleekemolen repareren we niet alleen de schade, we zorgen voor een algehele afwikkeling van de schade. We doen ons best om u zo weinig mogelijk ongemak te geven. Waardoor u de auto maar heel kort hoeft te missen. Wilt u tijdelijk ook een leenauto of heeft u hulp nodig bij de verdere afwikkeling met de verzekering? Wij doen er alles aan om u op elk vlak te ondersteunen.

Vaak zal uw verzekeringsmaatschappij u verplichten om naar een door hen aangewezen schadeherstelbedrijf te gaan (zgn. schadesturing). Deze bedrijven werken dan voor een gereduceerd tarief voor de verzekeringsmaatschappij. Belangrijk is echter dat u weet dat u vrijwel altijd ZELF mag bepalen waar u uw auto wilt laten repareren. 
Doordat wij gebruik maken van het DAT-taxatiesysteem, mogen wij nagenoeg voor elke verzekeringsmaatschappij de schade taxeren en expertise laten uitvoeren. 

Meer weten? Neem contact op met ons voor verder advies. 

Mocht u onverhoopt een schade oplopen die niet vergoed wordt, en die u zelf moet bekostigen kunnen wij ook een gereduceerd tarief aanbieden. 

Professionele spuiterij
Wij beschikken over een professionele spuitcabine, een eigen kleurmakerij en een richtbank om zo elke schade te kunnen repareren.
Met onze digitale kleurmeter (Prisma Scanner) kunnen we precies de kleur meten op uw auto waardoor we in staat zijn om de juiste lak te maken die veel nauwkeuriger is dan alleen de kleurcode op uw auto. Hierdoor hebben wij ook de mogelijkheid om spotrepair-reparaties uit te voeren.

Kortom, alles wat in onze spuitcabine past, kunnen wij voor u spuiten!

Ook gebruikmaken van de schadeherstelmogelijkheden van Jonkheer & Bakker by Bleekemolen? Neem dan contact op of maak online een afspraak.

 

schade-customs.jpg
Kalim-custom.jpg